Navštíveno 13063x

konecne jsem se vratil z prahy (kde jsem aspon nakoupil podlahy a prahy...) a zacal jsem s demontazi brouka...

jsme na autohificlubu takze vyskubana muzika: :-)

nove podlahy a prahy...

vyskubanej interier vcetne kobercu... pod nima skutecne barevna dzungle :-)))

zatim je kam odkladat...

pryc narazniky, haubna, svetla...

ta ruzova uvnitr je sladka :-D
... a blatnik :-))

njn predchozi majitelka v nemecku mela jinej vkus no ;-)
jinak jedina nedestrukcni prace: uprava zadni haubny... prijde kompletne zahladit krom diry na vrtulu... tato prujde zmensit, presne kolem vrtule a haubna by mela prijit uplne zavrit (doted byla pootevrena pro lepsi chlazeni) je tu ale jeden problem.. tahlo ovladani karburatoru na leve strane je vejs nez aby sla haubna upne priklopit.
Je tedy otazka zda to priznat a vyriznout jeste jednu malou (1x2cm) dirku a nebo nechat haubnu pootevrenou...

Ja bych nechal pootevreno. Zadny rezani, domecky, nasavace...
a co to vyklepat do nejaky boule? pdl me lepsi nez dalsi dira...
tak pro dnesek vse... a pokracujeme dal...

Good Job. Ja bych to nechal pootevrene. Aspon tam pujde na karbece cerstvej vzduch za jizdy. To jiste taky prida nejakej ten pul konik. ;-) Pak napis a ukaz fotky jak to vypadalo pod blatnikama. Na ty se ja chystam na jare. Ja dneska zazimoval. A druheho budu jeste zimovat az ho prihlasim a dam spz do depozitu.
jako tmx. buď vyklepat bouli nebo nechat pootevřený, řezat určitě ne
je videt pepe ze vis prd :-)
no ja se priznam ze me laka tam tu dirku udelat... jeste to tu nikdo nema :-D nasavace ani nahodou... ale ta ladna linka zavrene haubny me laka... pootevreny jsem to mel 4 roky :-(

22.11.2009, 21:22 |
clown LJ .. diru a vse v ni v nerezu ?? :o)

22.11.2009, 21:31 |
Augi L-J: Já jsem vždycky pro díru :-) A to bez nějakých perverzních myšlenek... ;-) Když to uděláš elegantně a je to maximálně funkční, tak proč ne.
bude malicka... fakt max 1x 2cm... a koneckoncu prelaminovat a prestrikat to muzu dycky ze? :-) asi mas recht...
já jsem také pro díru jestli někoho zajímá můj názor :D
jinak to tmx: klepal bych dlouho... ta haubna je z laminatu :-)
spis naopak - jedna rana a je to... Copa to muzu vedet, ze je to uz takhle vylehceny? :)
jsem taky pro bouli, jedna díra stačí:-)
to by me cekala ale podivana... :) ted toho lituju , ale nestihal jsem . napravim to .)
LJ a co to udelat obracene? Tj. nechat jakoby pootevreno, ale ty boky dolaminovat, aby to sedelo jako kdyz je uzavrena?
Taky pro tu diru moc nejsem... :(
Blbustky typu hrby a dolaminovani na "zavreno" jsou tragedie :-( asi jsem staromilec ale jsou vazne jen dve moznosti odskok a dira. Odskok tu byl uz dlouho takze asi prubneme diru. V nejhorsim ju zas prelaminuju zpatky :-)))

23.11.2009, 15:22 |
Kesam Udělej díru.
Tady máš inspiraci.

tak a pokracujeme :-)

Děláš a nebo se válíš? Jinak hezká práce, brouk bez blatníků je sexy :-)
hot rod:-)
Ta kapota na tom fiatu vypadá jak struhadlo:-D
to sanjasin: Sam by jsi se divil, ale i Brouci meli takovehle mrizky na nekterych modelech. A kdyby Luke chtel udelat takovehle mrizky, tak ma velky vyber originalnich mrizkovanych kapot.
to Luke: Jen tak dal. Pokracuj, pokracuj. Ja si to dam takhle na jare. :-D
jednoznačně bez blatníků :)))
co to tam leží za škaredého pána?:)

24.11.2009, 22:00 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-11-24 22:03:27
tenhle :-P

pekna rozborka jen tak dal a at se dari
ja bych udal taky diru
Hele, když už tam musíš mít díry, tak tam šoupni mřížky jako měli 356 :-)
bez blatniku to je super motoraka :-))
koukam (24/11/2009 22:00 Luke-Jeep) ze uz je hotovo a blatniky se zase nastrojuji :-P
jedes jak fretka pane,jen tak dale..drzim palce,at jde vse v poradku a bez komplikaci..
včera jsem se konečně pustil do vyndání předního okna... TP byla vec ktere jsem se bal nejvic :-/ je totiz snizovany o cca 10cm nez standartni broukarsky a kdyby prasklo je to fakt pruda :-( naposled kdyz jsme rezali pro znamyho tak jich prasklo 6 nez se jedno podarilo uriznout...
nicmene uz je venku... diky Mattiku :-)
dneska se pokracuje v elewktrice, palubce, nadrzi a podobnejch kravinach :-)
tak tady jiz skoro hotove odstrojeni...

pár dílů nám ted v garáži přebejvá :-D

první test na malou díru ;-)

Neplanujes s tim zkusenobni projizdku, bylo by asi hodne zajimavy co s tim takovy ubytek kg udela :-)))
urcite ne, prakticky tam uz neni elektrika
OT: copak je to tam za VW BUSíka? T2ječka předpokládám...není na prodej?
T2b westfalia a mame tam jeste jedno T2b cko a na prodej rovnou zapomen :-D sami mame malo ;-) (v minulym threadu zde: jsou videt oba...
[ Link ] )
nicmene ted je na ebay na prodej naprosto libo T2a (!!) westfalia...

01.12.2009, 19:04 |
Kesam Luku Hot road to je přesný :-)
Luke za mě jen.At to jde jak má co nejmín trablů..
ted jsme delsi dobu stagnovali, pac se nam do cesty postavila zavada COcka a chlavne nemoc na vsech frontach...
nicmene ke dnesku sundany dvere (u ridice s problemy) vevarenej ram a az na dva maly kousky odrezany podvozek od karoserie ;-) foto zitra